Sedan 2012 har vår grundare, John Sandlund, varit en kraft att räkna med inom fotografi och film inom olika genrer inom reklam och magasin. Med ett imponerande track record har John etablerat nära samarbeten med Sveriges främsta reklambyråer och haft äran att arbeta med kända företag som Volvo Cars, TUI, Clarion, McDonalds, Nissan, Telia, Mercedes Benz, Björn Borg och Adidas – bara för att nämna några.

År 2020 välkomnade vi stjärnskottet Samuel Kolsmyr till Sandlund Co, och sedan dess har han varit en nyckelperson i vår framgångssaga.

Men resan stannar inte där! År 2024 växte vi ytterligare med vårt senaste tillskott, Agnes Kallerö. Hennes kreativa briljans kommer säkerligen att addera ännu mer glans till vår redan lysande stjärnhimmel.

Vår brinnande passion ligger i att skapa kampanjer för varumärken och produkter i deras naturliga miljö, där vi strävar efter att fånga livsstilen på ett unikt och ögonblickligt sätt. Att övervinna utmaningarna och utforska otroliga möjligheter är vad som driver oss. För oss är det samarbete som skapar den perfekta bilden, och vår roll som PoD är en nyckeldel i varje produktion.

Vår kreativitet flödar fritt i en av landets bästa studior – 200m2 av ren inspiration med högt i tak. Vi ser fram emot att ta oss an nya och spännande utmaningar, och vi är redo att omvandla era visioner till verklighet. Tveka inte att kontakta oss – låt oss skapa något extraordinärt tillsammans!