MTC

I en kall lagerlokal i New York med Motion Studios

Träning i New York med fokus på de personliga tränarna bakom Motion Studios. Motion Studios utvecklar en applikation för att ta med sig den personliga träningen vart man själv behagar!

Vi fångade glädjen, svetten och arbetet vid användningen av deras egna träningsapplikation. Tränings är kul och de vill de visa. Självklart skulle detta utföras i en stor, tom & kall lagerlokal i centrala New York City men samtidigt med syftet att framhäva hur roligt träning faktiskt kan vara!

För att inge så mycket genuinitet och transparens, var det viktigt att de personliga tränarna som står bakom app-idén skulle stå i centrum vid fotograferingen. Vi tycker alltid att det är viktigt att visa upp den ärliga och sanna sidan hos en kund.
Därför var det väldigt viktigt att de personliga tränarna skulle fotograferas för att kunden även ska få ett ansikte på vilka det är som driver och har utvecklat träningsappen.

 

Vi brinner starkt för träning. Vi ser att trenden med personlig träning
hemma blir allt större. Vi tycker därför att det är superkul att få vara en del av ett projekt av detta slag. Våra fotouppdrag ska alltid genomsyra vår passion och vad vi drivs av.

Motion Studios – Personlig Träning i banbrytande ny tappning!

Träningsappen: http://www.motionstudios.se

Denna typ av fotografering samt filmproduktion är något som vi brinner starkt för. Människor som tydligt visar hur mycket de brinner för sin idé och vision. Vi hjälper dem att framhäva sina idéer ytterligare. Vill ni se mer av liknande lifestyle plåtningar/produktioner? Se även filmproduktionerna med Björn Borg och med Röhnisch!