Toyota

When Conditions Align

Vi har tagit fram kampanjen ”When Conditions Align” tillsammans med multisport-atleten Kajsa Larsson, för bilmärket Toyota med modellen Hilux.
Oavsett naturens förutsättningar finns alltid ett äventyr att uppleva, det gäller bara att ta sig dit. Rätt plats vid rätt tillfälle. Det är det som räknas. Med Toyota Hilux tar hon sig till platser när förutsättningarna bjuder in – When conditions align.

När förutsättningarna bjuder in måste man bege sig. I jakten på de perfekta förutsättningarna. På de perfekta åket. När allt stämmer överens får Kajsa Larsson en väldigt speciell kontakt med naturen.

Kajsa Larsson utövar en stor mängd olika extremsporter så som skidåkning, surf, klättring som är väldigt väderberoende. Men det är fri-skidåkningen som står i centrum för Kajsa. Hon är alltid på jakt efter nya utmaningar. Vi visar tillsammans med Kajsa hur mycket hennes äventyr beror på väder och timing. Från häftiga alpvyer uppe i norra Skandinavien till stora vatten i södra Sverige.

Produktionen pågick under Covid-19 som var den svåraste tiden i Europa på länge, vilket gjorde att produktionen pågick i över ett och ett halvt år.

Kajsa Larsson: http://www.kajsal.com

Toyota Sverige: http://www.toyota.se